מי אני

שמי עודד פישר, בן 33, אופה וקונדיטור.

למדתי קונדיטוריה לראשונה בקורס בסיסי לחובבים.
עבדתי בבוטיק ‘הלחם של תומר’ שם התמקצעתי בתחום הלחם והשאור, ובמסעדת ‘לוצ’נה’ כקונדיטור ראשי.
לימדתי קורסים והשתלמויות ב‘גליה קונדיטוריה’ ובבי”ס ‘טעמים’.
במקביל השתתפתי בהשתלמויות מקצועיות בתחום ובקורס ‘מיקרוביולוגיה שימושית’ באוניברסיטה העברית.

אני מאמין שהצלחה בתחום הקונדיטוריה טמונה בידע והבנה.
לכן בכל הסדנאות אני מקדיש זמן להסבר של התהליכים במתכון, אני מקיים שיעורים אינטרנטיים (וובינרים) עיוניים שעוסקים בעקרונות ובכללים של הקונדיטוריה, גם המתכון השבועי שאני מפרסם מלווה תמיד בהסבר לימודי וטיפים מעשירים.

וכל הזמן ממשיך בעצמי לחפש וללמוד דברים חדשים…
אתם מוזמנים להצטרף אלי, לפענח ולהבין את תעלומות הקונדיטוריה!

Save