במיקסר - סדנאות אפייה וקונדיטאות
בואו לאפות במו ידיכם עוגות שלא יפסיקו לדבר עליהן!

נמאס לך שהמתכון אף פעם לא יוצא כמו בתמונה?
משתגעת כשהחלות נופלות בלי שום סיבה?
בואו לאפות כמו מקצוענים בקורס שעושה את ההבדל...

קורס יסודות הקונדיטוריה

קורס מעשי המקנה כלים לאפייה מקצועית במטבח הביתי.
בקורס נתנסה בטכניקות ושיטות עבודה מקצועיות, נכיר את מתכוני היסוד, נבין לעומק את התהליכים השונים בקונדיטוריה, נלמד להתאים מתכון נתון לצרכים שונים ועוד ועוד.

מלאו פרטים ולחצו להרשמה

שם: דוא"ל: נייד:

הקורסים הקרובים יפתחו במקומות הבאים:


מקום יום בשבוע שעות תאריך פתיחה
עלי חמישי 19:00-22:00 י"ג בשבט, 24/01

משך הקורס: 8 מפגשים בני 3 שעות כ"א, פעם בשבוע.

תוכנית הקורס


נושא השיעור תוכן
1. לחם וחלה חמשת מיני דגן, אופן העבודה עם שמרים, גלוטן. הכנת לחם דגנים, חלה כפרית, באגט, פיתה.
2. מאפי שמרים בצק שמרים כרוך (קרואסון). הכנת עוגות שמרים, קרואסון שוקולד, רול קינמון, בבקה, סברינה.
3. עוגיות בצק פריך, 4 טכניקות להכנת עוגיות. הכנת עוגיות חמאה, פרח ריבה, שוקולד סדוקות, שחמט, אלפחורס.
4. עוגות פאי בצק פאי, שיטות אפיית הקלתית: מלאה, חלקית, ללא אפייה הכנת פאי פקאן, תפוחים, לימון-מרנג, פירות טריים, שוקולד.
5. שוקולד המסת השוקולד, באן-מרי, טמפרור, יציקה, אפייה. הכנת סופלה, פרלינים ממולאים, מוס שוקולד, בראוניז.
6. עוגות גבינה סוגי הגבינות, טכניקות אפייה. הכנת עוגות גבינה: אפויה, קרה, שחור-לבן, קינוחי גבינה.
7. בצק רבוך ומרנג בצק רבוך, שיטות זילוף, קרמים, סוגי מרנג ושימושיהם. הכנת פחזניות ואיקלרים, פבלובה, מוס לימון.
8. עוגות ויטרינה עבודה ברינג ושקף, תכנון עבודה בשלבים, הרכבה וקישוט. הכנת טריקולד, היער השחור, קונקורד.

מלאו פרטים ולחצו להרשמה

שם: דוא"ל: נייד:

עכשיו גם אתה יכול!

תשמע מה אומרים הבוגרים שלנו:



 

מלאו פרטים ולחצו להרשמה

שם: דוא"ל: נייד:

בונוסים לנרשמים

אני מתחייב שכל מה שנלמד בקורס תצליחו ליישם ולהכין גם בבית!
כדי להקל עליכם את הדרך, בישלתי עבורכם חבילת בונוסים משלימים הכלולים במחיר הקורס, שיתנו מענה כולל לכל שלב בעשייה:

1. תמיכה אישית בתקופת הקורס

אני נותן גיבוי מלא לכל החומר הנלמד!
נתקלת בבעיה במטבח? מחפש הכוונה נוספת? יש לך שאלה מקצועית?
לכל אורך הקורס אהיה זמין לשאלות שלך בכל זמן.

2. מנוי לטיפים ומתכונים מבית 'במיקסר'

אנחנו מתחדשים כל הזמן ואתם מרוויחים בגדול וממשיכים להנות.
גם לאחר הקורס תקבלו טיפים מקוריים ומתכונים מיוחדים, חוברות מתכונים לקראת החגים ועוד הפתעות שאנחנו מפיקים...
ישירות לדוא"ל שלכם, באופן קבוע וללא הגבלת זמן!

3. מדריך לבחירת מיקסר ביתי

כל מה שצריך לדעת כשבאים לקנות מיקסר למטבח במאמר מקיף.

4. צ'קליסט האפייה השלם

צ'קליסט ייחודי ומפורט של כל המכשירים, הכלים וחומרי הגלם שצריך להחזיק במטבח
כולל הארות וטיפים אישיים ממני!

5. בונוס מיוחד! 2 חודשי מנוי באתר החברים 'במיקסר'

אתר מנויים ייחודי בתחום הקונדיטוריה, בו תמצאו מאמרים ומדריכים במגוון נושאים, אנציקלופדיה לאפייה, פורום, צ'ט תמיכה אונליין, וובינר (שיעור אינטרנטי) חודשי ועוד.
אתם מקבלים מנוי לחודשיים ברמה הגבוהה ביותר - דובדבן - מתנה!
שווי הבונוס: ₪358

אז כמה אני משקיע?

מחיר הקורס רק 290 ש"ח * 5 תשלומים

סה"כ רק ₪1,450 למשתתף!

בנוסף אנחנו נותנים אחריות מלאה!

מלאו פרטים ולחצו להרשמה

שם: דוא"ל: נייד:

עדיין לא בטוח? רוצה להתייעץ? לברר פרטים?

נשמח לענות לכל שאלה!
אלישבע: 02-9972908 | 050-2060360 | oded@bamixer.co.il

נ"ב
הקורס הקרוב אלייך נפתח מיד לאחר החגים.
אל תפספס! הזדרז להירשם כבר עכשיו!